SEKSUAALIKASVATUS JA KOULUTUS

Uusi vanhemmille ja muille kasvattajille tarkoitettu sivusto on avattu! Sivuilta löydät muun muassa seksuaalikasvatusaiheiset blogijulkaisut, verkkokurssit ja maksuttoman uutiskirjeen. Seuraathan myös Instagramissa @sujuvaaseksuaalikasvatusta?

Tutustu Sujuvaa seksuaalikasvatusta -sivustoon

SEKSUAALIKASVATUS

Seksuaalikasvatus kuuluu ihan kaikille ja jatkuu läpi elämän kohdusta kiikkustuoliin. Laadukas seksuaalikasvatus lisää hyvinvointia ja ehkäisee ennalta ongelmia.Teen seksuaalikasvastusta varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa, toisen asteen oppilaitoksissa sekä erilaisissa ryhmissä ja yhteisöissä niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa. Konsultoin ja tuen vanhempia yksilöllisesti heidän kasvatustyössään omien lastensa kanssa.

Luennoin vanhemmille seksuaalikasvatukseen ja seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista. Seksuaalikasvatustyössä minulle on tärkeintä kohdata kukin ryhmä ja yksilö heidän senhetkisten tarpeidensa ja kysymystensä kanssa, olla täysillä läsnä ja luoda turvallinen ilmapiiri jokaiselle osallistujalle.

Toimin pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa tulen kasvattamaan kauemmaksikin!

KOULUTUS

Koulutan ammattilaisia ja vapaaehtoisia mm. kasvatus-, sosiaali- ja terveysaloilla.

Koulutuksissa haluan antaa konkreettisia työkaluja käsitellä seksuaalisuuden teemoja kohderyhmän omassa työssä ja varmistaa, että osallistujat asiakkaidensa pariin palatessaan ymmärtävät moninaisuuden äänellä puhumisen tärkeyden.

Toimin pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa tulen kouluttamaan kauemmaksikin!

LUENNOT

Tiedot seksuaalikasvatusta käsittelevistä luennoista löydät sivulta Ryhmät ja luennot ja parhaillaan myynnissä olevat tapahtumat Viekun verkkokaupasta. Tutustu myös seksuaalikasvatuksen verkkokursseihini!

SEKSUAALINEUVONTA

Seksuaalineuvonta on tarkoitettu oman seksuaalisuuden pohdiskeluun ja tutkiskeluun yhdessä luotettavan ammattilaisen kanssa. Seksuaalineuvonnassa voit pohtia kaikkea omaan seksuaalisuuteesi liittyvää, joka liittyy nykyhetkeen ja tulevaan ja toki myös siihen, miten tähän hetkeen on tultu. Aiheita, joita seksuaalineuvonnassa voi käsitellä, ovat esimerkiksi ihmissuhteet, keho, fantasiat, mieltymykset, sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen, oma identiteetti, eikä sinulla tarvitse edes olla jotain tiettyä asiaa mielessä. Riittää, kun haluat jutella seksuaalisuudesta jonkun kanssa. Seksuaalineuvojana autan sinua eteenpäin omissa pohdinnoissasi, ohjaan tiedon äärelle ja annan sinulle turvallisen tilan puhua yleisesti arkoinakin pidetyistä aiheista.

Vastaanottoni sijaitsee Helsingin Kalliossa osoitteessa Alppikatu 17 ja voimme tavata myös etäyhteyksin. Vastaanottoaikoja on tarjolla arkisin klo 9-16.

Ensikäynti 60 min 65 €
Jatkokäynnit 45 min 55 €