RYHMÄT, KURSSIT JA LUENNOT

Ryhmät ja kurssit

Pääkaupunkiseudulla tarjolla:

Olkkari vanhemmille ja vauvoille keskiviikkoisin klo 12-14 alkaen 19.8. Viekussa, Alppikatu 17. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita, mutta kertakäynnin tai sarjakortin hankkiminen on suositeltavaa, niin voin tiedottaa sinua olkkarikeskiviikoista. Tule mukaan!
Huom! Syksyllä 2020 ainakin aluksi vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, sillä mukaan mahtuu korkeintaan neljä vanhempaa vauvoineen turvallisuuden vuoksi. Olkkariin saa tulla vain oireettomana ja pidetään erityisen hyvää huolta käsihygieniasta!

Tilaan on suoraan kadulta sisäänkäynti, joka ei ole täysin esteetön. Noin 15 cm korkuisen kynnyksen yli pitäisi päästä avustettuna helposti samoin kuin tuulikaapin läpi, jossa on kurvi, eli ovet ovat vierekkäisillä sivuilla, eivät samansuuntaisesti. Vessoihin on 10 cm kynnys, mutta ovet ovat niin kapeat, että vessaan ei valitettavasti mahdu pyörätuolin kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos pohdit kuinka itse pääset tilaan parhaiten!

Voimaneidot-ryhmiä nuorille ja ikääntyville
Kurssit raskaana oleville ja pariskunnille
Synnytystanssikurssit
Mm. Ihmetellen, ihastellen -luento lapsen seksuaalikasvatuksesta sekä Tukien, turvaten -luento alakouluikäisen seksuaalikasvatuksesta
Räätälöidyt tilausluennot ja seksuaalikasvatustuokiot

Viekun tilaisuudet löydät Viekun verkkokaupasta, jossa voit kätevästi myös ilmoittautua.