Mammalomasta on kulunut nyt kolme viikkoa, ja viime viikolla vihdoin saimme sunnuntain alastonkuvat nähtäviksemme. Ihana elämys -kuvaajat Niina ja Mirkku olivat ihanasti laittaneet kaikille omasta suosikistaan somelaatuisen tiedoston ja senpä takia minulla on nyt ilo esitellä kokonainen galleria upeita nakukuvia! Lauantain ohjelma, twerkkaus ja ilta Jenny Lehtisen kanssa, olivat täydellisesti lämmitelleet äitejä sunnuntain kuvauksia varten ja ihanan lisän toivat lahjoituksena saadut Floramoren kukat, joita moni hyödynsi kuvissaan. Kiitos kukista, Tanja!

Kaikki ovat omassa ainutlaatuisuudessaan upeita ja kauniita ja toivon, että tämän kuvauksen myötä sitä mieltä voisi olla myös itsestään. Kiitos kaikille mammalomalaisille heittäytymisestä!

Kuva: Mirkku Merimaa/Ihana elämys oy

Ai että missäkö ne loput kuvat ovat? No APRILLIA! Eihän mulla sentään ole pääsyä kaikkiin kuviin enkä niitä alkaisi täällä luvatta julkaista. 😉 Kaikki muu kirjoittamani kyllä pitää paikkansa!

Nyt kun olen saanut huomionne, pyydänkin harkitsemaan, jos voisit jatkaa tästä matkaasi lahjoittamaan omastasi johonkin seuraavista kohteista:

Naisten linja: väkivaltaa kokeneiden naisten hyväksi
Solidaarisuus: #silpomaton-kampanja tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaiseen työhön
Syöpäsäätiö: Roosa nauha -keräys syöpätutkimuksen hyväksi

Kiitos, kun autat! <3

%d bloggaajaa tykkää tästä: