Uutta elämää luomassa?


Moikka!

Mun nimi on Anna-Riitta. Olen doula, synnytystanssiohjaaja ja seksologi. Sain omat lapseni vuosina 2011 ja 2016. Ensimmäisellä kerralla ajattelin olleeni hyvin valmistautunut. Ymmärsin ilmoittautua synnyttämään Kätilöopiston Haikaranpesään ja kävin siellä valmennuksia, joissa kipinä synnytykseen todella syttyi. Aikaa valmennuksista synnytykseen oli kuitenkin vain alle kaksi kuukautta ja tuo aika meni lähinnä lisää tietoa kerätessä, mutta ei mielen ja kehon taitoja vahvistaessa.

Mitä sitten tein toisin seuraavalla kerralla? Kurkkaa alemmas, niin kerron!

Toista lasta odotimme pitkään. Tuo välillä piinaavaltakin tuntunut aika antoi kuitenkin mahdollisuuden tulla hyvin tietoiseksi siitä, mitä synnytykseltäni haluaisin ja millä kaikin tavoin synnytykseen olisi valmistauduttava. Tiedonhankinnan lisäksi olisi keskityttävä myös henkiseen valmistautumiseen ja vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Haalin elämääni kaikenlaista nautintoa lisäävää sekä lisäsin arkeeni luovaa puuhaa ja aikaa kehoni kuuntelulle. Vauvan odottaminen ja synnyttäminen on luomistyötä – odotusaika on hyvä tilaisuus luoda muutakin, antaa tilaa myös joutenololle, joka ruokkii luovuutta. Tiedän, ettei se ole itsestään selvää ja helppoa. Ennen syyskuussa saapuneen ensimmäisen lapseni syntymää nautin opettajana äitiysloman lisäksi kahden kuukauden kesävapaasta. Toinen lapseni syntyi keväällä ja olin aivan äitiyslomaan asti töissä isossa hälyisässä koulussa, jossa ravasin tarvikkeineni luokkahuoneesta toiseen. Olo ei totisesti ollut samallalailla levännyt kuin ennen ensimmäisen lapsen syntymää, mutta toisella kierroksella päätin ja osasin tuon kuormittavankin työn oheen ottaa riittävästi hetkiä itselleni ja kohtuvauvalleni. Se oli erinomainen sijoitus hyvinvointiini ja vauva viihtyikin kohdussani viikolle 42 asti. Nautin yhteisestä ajastamme sisäkkäin.

Share on LinkedInShare on PinterestShare on Instagram

Kuinka voisit itse lisätä ja vahvistaa myönteisiä ajatuksia koskien raskauttasi ja synnytystäsi?

Affirmaatiot eli voimalauseet ovat mainio tapa työskennellä oman mielen kanssa odotusaikana ja synnytyksessä. Kun lauseita hokee mielessään tai ääneen, alkavat ne olla itselle tosia. Affirmaatioiden avulla voi lisätä luottamusta itseensä, kehoonsa, vauvaansa ja synnytykseensä.

Camilla Paasi on kuvittanut minun kehittelemieni voimalauseiden pohjalta viisi upeaa voimalausevärityskuvaa. Värittäminen on monille mieluisa puuha lapsuudesta, ja värittäminen voi aikuisellekin olla ihanan rauhoittavaa tekemistä, jopa meditatiivista.

Näiden värityskuvien avulla saat ajatukset tehokkaasti pois kaikesta arjen hulinasta ja voit keskittyä itseesi, kohtuvauvaasi ja tulevaan synnytykseesi.

Värityskuvapaketissa on viisi erilaista kuvaa. Kuudes kuva löytyy laatimastani kuplapostista, lue siitä hieman alempaa!


OSTA VÄRITYSKUVAPAKETTI TÄSTÄ >>


Värityskuvapaketti

  • viisi värityskuvaa
  • rajaton tulostusoikeus omaan henkilökohtaiseen käyttöön
  • saat latauslinkin välittömästi tilauksen jälkeen
  • rauhoitut ja rentoudut värittäessäsi
  • lisäät voimalauseiden avulla luottamusta itseesi, kohtuvauvaasi ja synnytykseesi
Saat värityskuvat sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen >>

Haluaisitko lisätä mielesi ja kehosi valmiutta synnyttää?

Olen luonut kuplapostin helpottamaan omaan kuplaasi sukeltamista

Yksi kuukausi

Noin kuukauden ajan saat joka toinen päivä sähköpostiisi viestin minulta. Voit tilata postin milloin tahansa, ja alat saada viestejä välittömästi.

16 kirjettä

Lähetän sinulle yhteensä 16 kirjettä, jotka jäävät sinulle talteen sähköpostiisi, joten niihin on helppo palata myöhemminkin.

Ajatuksia

Tarjoan sinulle ajatuksia, joiden avulla voit kääntää mieltäsi kohti sisälläsi kasvavaa vauvaa.

Harjoituksia

Saat erilaisia harjoituksia rentoutumiseen, tietoiseen läsnäoloon ja omien tuntemustesi kuuntelemiseen.

Tehtäviä

Postin mukana tulee myös monenlaisia tehtäviä, joissa on hyötyä ihan tavallisista joka kodista löytyvistä askarteluvälineistä – sakset, liimaa/teippiä, kyniä/maaleja/vesivärejä.

Vinkkejä

Annan sinulle vinkkejä kuinka valmistautua synnytykseesi vaalien oman mielesi ja kehosi hyvinvointia.

Audio

Saat osan harjoituksista äänitteinä.

Video

Lähetän sinulle myös videon, jossa saat vinkkejä liikkeeseen raskausaikana ja synnytyksessä.

Maksat kuplapostista vain 12,70 €, eli alle euron kustakin sinulle lähettämästäni kirjeestä!

Kyllä kiitos, tilaan itselleni kuplapostin!

Kuinka siis voisin olla avuksesi?

Terveisin Anna-Riitta Kässi
doula, doulakouluttaja, synnytystanssi- ja imetysohjaaja, seksuaalikasvattaja ja -neuvoja, FM
www.viekku.fi
Facebook
Instagram
Alppikatu 17, Helsinki

- raskaus- ja synnytysaffirmaatiot tulostettavina värityskuvina

- kuplaposti sähköpostiisi 16 kertaa kuukauden aikana

- Luova odotus -päiväretriitit Helsingissä

Ehdinköhän vielä valmistautua monipuolisesti?

Ihanteellisessa tilanteessa valmistautuminen synnytykseen alkaa jo ennen raskautta – entisenä opettajana olen sitä mieltä, että jo peruskoulussa tulisi lasten ja nuorten saada tietoa synnytyksen fysiologiasta, kehon ja mielen yhteistyöstä sekä mahdollisuuksista vaikuttaa mahdolliseen omaan tai kumppanin synnytykseen. Asiat jäisivät itämään ja kun raskaus ja synnytys jossain vaiheessa elämää olisi ajankohtaista, olisi jo jonkinlainen käsitys siitä, mitä kaikkea on tulossa ja ajatuksia siitä, miten lähteä valmistautumaan synnytykseen.

No, näinhän asia ei ole! Vaikket olisi aiemmin luonut ajatustakaan tulevalle synnytykselle, ei vielä ole liian myöhäistä. Mitä pidemmällä raskaudessa olet, sen tärkeämpää on keskittää resurssisi enemmän henkiseen ja keholliseen valmistautumiseen kuin tiedonhankintaan. Pelkästä kirjaviisaudesta ei viime metreillä ole hyötyä, vaan ajan käydessä vähiin on olennaista käpertyä sisäänpäin ja tehdä asioita, jotka auttavat omaan raskaus- ja synnytyskuplaan vaipumista.

Tehdäkseni asian sinulle helpommaksi, olen luonut kuplapostin, jossa saat kuukauden ajan yhteensä 16 kirjettä sähköpostiisi. Joka postissa ojennan sinulle käteni ja tarjoan kuplaan sukeltamiseksi ajatuksia, harjoituksia ja tehtäviä – video-, audio-, ja kirjallisessa muodossa. Sinun tarvitsee vain antaa itsellesi lupa pysähtyä ja keskittyä itseesi ja kohtuvauvaasi.

Tuletko mukaan?

Kyllä, haluan vaipua kuplaani!
Napauta itsesi tästä värityskuvaostoksille >>