IMETYSOHJAUS

Imetysohjaus

Lähes jokainen suomalainen odottaja haluaa imettää lastaan. Imetys ei kuitenkaan suinkaan aina ole tissi vaan suuhun -hommaa, vaan moni tarvitsee imetykseen apua, tukea ja ohjausta. Imetysohjausta voit saada jo raskausaikana tai minkä tahansa ikäisen imetettävän kanssa. Joskus ohjaus tuntuu tarpeelliselta myös jo ennen raskautta tai imetyksen loputtua.

Imetysohjaukseen voit hakeutua, kun kohtaat imetyksessä vaikeuksia, haasteita ja uusia vaiheita – esim. kipua, suihkuavat rinnat, epävarmuutta maidon riittävyydestä, ristiriitaisia ohjeita ystäviltä ja sukulaisilta, normaalielämää horjuttavia stressitilanteita, fysiologisia haasteita, uusi raskaus, rinnalta kieltäytymistä, hulinoita, vieroittamista.

Voit hakeutua imetysohjaukseen myös silloin, kun ei ole mitään yksittäistä ongelmaa, mutta haluat kuitenkin saada varmuutta ja luottamusta sinuun, vauvaasi ja imetykseen ja tarkistuttaa esimerkiksi vauvan imuotteen tai saada itsellesi mukavan imetysasennon.

Mikään ilo, huoli tai kysymys ei ole liian pieni tai suuri voidaksesi tulla imetysohjaukseen! Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, kuinka voin imetysohjaajana (WHO) auttaa sinua imettämään toiveidesi mukaan ja saavuttamaan asettamasi imetystavoite.

Huomioithan, että en ole terveydenhuollon ammattilainen, joten en ohjaa lääkityksiin liittyvissä asioissa tai lisämaitojen purkamisessa. Tarjoamani imetysohjaus ei myöskään oikeuta Kela-korvaukseen. Mikäli olet epävarma voinko olla avuksi juuri teille, ota yhteyttä! Ohjaan mielelläni eteenpäin silloin, kun oma pätevyyteni ei riitä.

LOMALLA 26.6.-2.8.2020

Tervetuloa vastaanotolleni Helsingin Kallioon arkisin klo 9-16. Toimitilani sijaitsee osoitteessa Alppikatu 17. Ota yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta ja sovitaan aika. Vastaan aina parin päivän sisällä, joten kurkkaa roskapostisi, jos en mielestäsi vastaa kohtuullisessa ajassa.

Ensikäynti 100 €/60 min
Jatkokäynnit 80 €/60 min

Kotikäynnit 6 km säteellä Kalliosta + 20 €/käynti

Tulen mielelläni myös esim. ystäväporukan kutsumana, jolloin kaikki voivat vaikkapa teekupposen äärellä hyötyä yhteisestä imetysohjauksesta. Pyydä tarjous!