Saisiko olla sujuvaa seksuaalikasvatusta?

Ihmetellen, ihastellen -verkkokurssi alle kouluikäisen lapsen seksuaalikasvatuksesta ON VIHDOIN TULOSSA! 

LIITY ODOTUSLISTALLE!

Kuusiosainen verkkokurssi tarjoaa vanhemmille, huoltajille ja alle kouluikäisten kanssa työskenteleville aikuisille:

Tietoa

Mitä ylipäänsä on seksuaalisuus ja millaista on lapsen seksuaalisuus? Mikä on normaalia lapsen kehitykselle? Miksi seksuaalikasvatusta tarvitaan pienestä pitäen?

Taitoa

Miten välittää lapselle tärkeitä taitoja omien rajojen tunnistamisesta? Kuinka ohjata lasta turvalliseen oman kehon tutkimiseen? Miten kertoa mistä vauvat tulevat? Miten sanoittaa lapselle tämän tunteita ja tuntemuksia?

Asenteita

Millaista seksuaalikasvatusta olet aikanaan itse saanut? Miten aiheeseen on suhtauduttu lapsuudenperheessäsi? Kuinka voit välittää omalle lapsellesi luonnollisen suhtautumisen seksuaalisuuteen?

Olen neljän vuoden aikana luennoinut lukuisille pienten lasten vanhemmille, varhaiskasvattajille ja muille alle kouluikäisten kanssa toimiville. Jokaisen luennon jälkeen on jäänyt nälkä niin itselleni kuin kuulijoille, ja keskustelua olisi voinut jatkaa vaikka kuinka pitkään. Nyt viimein on mahdollista syventyä Ihmetellen, ihastellen -luennon teemoihin myös pintaa syvemmältä. Verkkokurssi mahdollistaa osallistumisen mistä päin maailmaa tahansa ja voit katsella, kuunnella ja lukea sisältöjä juuri sinulle sopivana ajankohtana ja halutessasi osallistua keskusteluun Facebook-ryhmässä. Pilottikurssi alkaa toukokuussa – liity nyt odotuslistalle, niin saat ensimmäisenä tiedon ilmoittautumisen avautumisesta. Päätöksen ilmoittautumisesta teet vasta huhtikuussa, joten odotuslistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään!

Anna-Riitta Kässi, auktorisoitu seksuaalikasvattaja

Verkkokurssin pilottikierros lähestyy!  

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
LIITY ODOTUSLISTALLE!