HUOM! HETI- ja PIKA-doulaus eivät ole varattavissa enää 13.1.2020 alkaen.

Silloin kun doulapaketti tuntuu omiin tarpeisiisi nähden liian kattavalta tai ajatus doulasta syntyy aivan lasketun ajan kynnyksellä, voit tutustua näihin kolmeen kevyempään doulausmalliin. Koskaan ei ole liian myöhäistä pyytää doulan tukea!

Olen osa Kallion doulat -doularyhmää, jossa me kahdeksan doulaa toimimme jatkuvasti toisillemme varadoulina.

HETI-doulaus

HETI-doulaus sopii sinulle, joka ihan mielelläsi otat synnytykseesi doulan, muttet niinkään tarvitse tukea ennen synnytystä tai sen jälkeen, valmistaudut mahdollisesti muilla keinoilla, et halua välttämättä varmistua tietyn doulan saatavuudesta etukäteen, tai yksinkertaisesti hoksaat vasta synnytyksen käynnistyttyä, että doula voisi oikeastaan olla ihan kiva juttu. Silloin soitat minulle (0449873988) ja minä tulen synnytykseesi, mikäli pääsen. HETI-doulaukseen ei kuulu tapaamisia, puhelin- tai sähköpostikonsultaatiota eikä päivystystä. HETI-doulauksen hinta on 450 €. Hetidoulaukseen on mahdollista yhdistää tapaaminen synnytyksen jälkeen 160 €/2 tuntia.

PIKA-doulaus

PIKA-doulaus sopii sinulle, joka havahdut ajatukseen doulasta vasta aivan loppuraskaudesta, jopa lasketun ajan jo mentyä. Ehdimme tutustua puhelimitse ja pitää tarvittaessa yhteyttä sähköpostilla ja puhelimitse. Lisäksi teen synnytyksen jälkeisen kotikäynnin. Vaikka PIKA-doulaukseen ei kuulu päivystystä, on erittän suuri todennäköisyys, että joku doularyhmämme doulista pääsee paikalla, jos itse olisin estynyt. PIKA-doulauksen hinta on 790 € ja se on varattavissa alkaen rv 36. PIKA-doulaukseen on mahdollista ostaa kahden tunnin tapaamisia á 160 € sekä päivystystä toiveiden mukaisesti.

KEVYT-doulaus

KEVYT-doulaus sopii sinulle, joka haluat tutustua doulaasi paremmin jo etukäteen, mutta olet liikkeellä pienemmällä budjetilla ja mahdollisesti valmistautunut synnytykseen ja monilla muilla keinoilla. KEVYT-doulaukseen kuuluu yksi tapaaminen ennen synnytystä ja yhteydenpito puhelimitse ja sähköpostilla, kahden viikon päivystys toivomanasi ajankohtana, synnytys sekä jälkitapaaminen. Vaikka KEVYT-doulaukseen kuuluu vain kahden viikon päivystys, on erittäin todennäköistä että joku doularyhmämme doulista pääsee synnytykseesi, mikäli itse olisin estynyt. KEVYT-doulauksen hinta on 1090 €.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: