DOULAPALVELUT, TENS-VUOKRAUS JA MOTHER BLESSING -JUHLAT

DOULAPALVELUT

Doulana tuen sinua ja perhettäsi raskausaikana, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeen. Tarjoan sinulle fyysistä, emotionaalista ja tiedollista tukea omien tarpeidesi mukaan. Kohtaan sinut ja perheesi yksilöllisiä valintojanne kunnioittaen. Autan teitä saamaan parhaan mahdollisen synnytyskokemuksen. Lue lisää mikä on doula ja mitä doula tekee.

Jos tarvitset kanssakulkijaa raskausaikaan, synnytykseen tai lapsivuodeaikaan tai koko matkalle, ota yhteyttä millä tahansa raskausviikolla tai minkä ikäisen vauvan kanssa tahansa.

Yksittäiset tapaamiset ja doulapalvelukokonaisuudet lämmöllä ja ammattitaidolla. Toimin Helsingissä.

Kotikäynnit ennen ja jälkeen synnytyksen 160 €/2h (kysy tarjousta pidemmästä käynnistä tai useamman käynnin sarjasta)

KEVYT-doulaus 1170 €
PERUSpaketti 1520 €
KOKOpaketti 1870 €
SEKTIOsynnytyspaketti 870 €

Tunnin mittainen tutustumistapaaminen 50 €. Mikäli teemme sopimuksen doulapaketista (PERUS ja KOKO), vähennetään tutustumistapaamisen hinta paketin kokonaishinnasta.

Huom! Tutustumis- ja palvelupakettien tapaamiset vain arkisin päiväsaikaan.

MOTHER BLESSING -JUHLAT

Kaunis ja tunnelmallinen vaihtoehto babyshower-juhlille. Näissä juhlissa keskiössä on äiti, joka ansaitsee kaiken huomion ja hemmottelun raskausaikanaan. Juhlan voi kutsua koolle äiti itse, doula tai muu tukihenkilö, oma äiti, sisko, ystävä tai muu läheinen. Autan sinua valmisteluissa tai järjestän koko juhlan, hinnat alkaen 120 €. Toimin pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa lähden toteuttamaan juhlia kauemmaksikin.

TENS-VUOKRAUS

TENS-lyhenne tulee sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation. Selkään kiinnitettävien elektrodien kautta laite lähettää impulsseja, jotka heikentävät kipuviestien kulkeutumista hermojen kautta aivoihin viemättä kuitenkaan tuntoa. Impulssit saavat myös kehon luontaiset endorfiinit aktivoitumaan. Laitetta voi käyttää synnytyksen alusta loppuun. Elle Baby TENS -laite on optimaalinen synnytykseen.

Laitteen vuokra on 40 €. Vuokra-aika alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja laite palautetaan mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen. Laitteita on vuokrattavissa neljä kappaletta. Laitteen voi noutaa Helsingin Kalliosta (tai Alppilasta) tai saada postitse, jolloin vuokrahintaan lisätään toimituskulut.

Seuraavat vapaat laitteet löytyvät elokuussa! Varaathan laitteen ajoissa, jotta voit varmistua saannista. Koronan vuoksi laitteet viettävät vuokrausten välillä noin viikon ”karanteenissa” ja sen vuoksi puhdistetaan huolella kuten normaalitilanteessakin. Vastaan vuokraustiedusteluihin taas 3.8. alkaen.

KANTOVÄLINEET JA BELLY BIND

Kantovälineen vuokraus on hyvä idea esimerkiksi silloin, kun haluat kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ennen oman ostamista tai kun et arjessasi kanna, mutta kantoväline voisi helpottaa matkustamista. Voit noutaa vuokratuotteet Helsingin Alppilasta tai saada ne postitse toimituskuluja vastaan. Vuokrattavat kantovälineet hintatietoineen löytyvät Viekun fb-sivun kuvakansiosta.

Belly bind on pitkä kangaspala, joka kiedotaan synnytyksen jälkeen lantion ja vyötärön ympärille. Tapa on peräisin Malesiasta. Belly bind auttaa pitämään ryhdin, auttaa niska- ja selkäkipuihin sekä helpottaa vatsalihasten erkauman kuroutumista yhteen. Synnytyksen jälkeen on hyvä antaa kehon itse palauttaa osasiaan paikoilleen ja toipua hetken aikaa itsestään ennen kuin alat käyttää belly bindia. Voit noutaa belly bindin Helsingin Alppilasta tai saada sen postitse toimituskuluja vastaan. Noutaessa on mahdollistaa saada käyttöopastus (40 €). Vuokran hinta on 30€/4 viikkoa, sen jälkeen 5 €/vko. Valittavana on punasävyinen sekä turkoosiviolettisävyinen belly bind. Molemmat sisältävät aluskankaan., jolloin liinaa voi käyttää myös ilman aluspaitaa.